Terms and Conditions.

Echipa LEGITEAM face eforturi sa protejeze intr-o maniera cat mai cuprinzatoare dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Astfel, in acord cu politica de securitate a datelor, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca toate informatiile ce sunt introduce in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pentru care ni le-ati oferit.

Informatii generale colectate de LEGITEAM

In momentul inregistrarii pe site-ul LEGITEAM, prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse LEGITEAM, vizitarea anumitor servicii din reteaua LEGITEAM, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare de pe alte site-uri, LEGITEAM va prelucra informatii cu caracter personal menite sa identifice o anumita persoana, pentru a face o cautare cat mai relevanta a serviciilor oferite.

In anumite zone ale site-urilor (i.e. in special cele pentru completarea CV-urilor), LEGITEAM va cere sa furnizati anumite date personale, printre care numele dvs, data nasterii, adresa, adresa de e-mail, telefon, numar al cardului de credit, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor LEGITEAM si alte informatii ce servesc la identificare.

Crearea contului dvs pe site-ul LEGITEAM si abonarea la serviciile noastre faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal. LEGITEAM de asemenea primeste si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de dvs. pe care le utilizeaza pentru a facilita experienta dvs. in navigare si a nu va solicita anumite date de mai multe ori, si totodata pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteti interesat.

Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale LEGITEAM

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apartinand LEGITEAM, cum ar fi comentarii de pe site-uri, forum-uri, chat-uri, liste de discutii, baza de date cu CV-urile cautabile, pot fi copiate si stocate de catre terti. Asupra acestor categorii de persoane LEGITEAM nu are niciun control si nu isi asuma responsabilitatea pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand LEGITEAM.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre LEGITEAM

Informatiile stranse pe site-ul LEGITEAM si ale celor din retea, au menirea de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea pe site-ul LEGITEAM v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs. cu caracter personal, pentru a fi informati prin e-mail sau prin alte forme de comunicare (i.e. telefon , retele sociale, servicii postale), asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de LEGITEAM, precum si newslettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre LEGITEAM este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

Ca regula, LEGITEAM nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

LEGITEAM poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

 • cu acordul dvs.;
 • daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.;
 • in cazul in care informatia e necesara partenerilor societatii pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii/produse solicitate de dvs. sau in cazul in care LEGITEAM va considera oportun sa transmita mesaje comerciale sau de promovare (marketing/advertising) ale unuia dintre partenerii sau clientii importanti ai companiei.
 • In cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de LEGITEAM, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii

LEGITEAM este indreptatit sa transmita informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice daca:

 • e prevazut intr-o dispozitie sau norma legala;
 • protejeaza drepturile societatii LEGITEAM sau a celor afiliate;
 • previne o infractiune;
 • protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
 • autoritatile sau institutiile respective solicita LEGITEAM aceste informatii;
 • aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diverselor situatii.

In cazul in care LEGITEAM fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, iar baza de date e transferata noului operator.

In cazul in care LEGITEAM place devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus, veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile LEGITEAM.

Dreptul dvs. de a va modifica si stege datele dvs. detinute de operator

LEGITEAM confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. pe care le-ati inregistrat, inclusiv in ceea ce priveste frecventa si abonarea la diferite campanii de marketing si advertising organizate de catre LEGITEAM sau partenerii sai. De asemenea, potrivit legii in vigoare, puteti sa solicitati operatorului LEGITEAM stergerea datelor dvs. oricand, incluzand prin aceasta si renuntarea corelativa a serviciilor furnizate de LEGITEAM.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul dvs. este protejat de parola. LEGITEAM face toate eforturile necesare si foloseste ultimile tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail la office@e-lidero.ro

Register.

 • By clicking 'Register' you agree to the Terms and Conditions and that you have read our Security Policy, including our Cookie Policy.
 • If you don't agree you can press on decline.

About us

Lidero Network Consulting, one of the most dynamic communication consultant for law firms, with a significant and increasing presence on the market, is happy to bring you LegiTEAM.ro, a platform where law firms and candidates will meet and start successful partnerships. Find a wide range of quality law & legal job vacancies available today!

Contact us

267, Livadea - Prahova

Phone: +40 374 917 300

Email: contact@legiteam.ro

© 2017 LegiTeam. All Rights Reserved.