Job Information
Avocaţi stagiari cu experienţă de 1-2 ani Gold
D&B David şi Baias Bucharest, Romania 356 Days Ago
Overview
Job Type: Litigation
Job Salary Range: € Not Yet Available - - Per Month
Department:
Job Category: Lawyer
Job Shift: Day
Posted: 28-09-2017
Zipcode:
Requirements
Minimum Education: University
Degree Title:
Minimum Experience: 1 Year
Age: - Does Not Matter
Work Permit:
Required Travel:
Job Status
Job Status: Interviewing
Start Publishing: 27-09-2017
No of Jobs: 0
Stop Publishing: 27-10-2017
Share on Google+ Linkedid Twitter Share on facebook
Location
Bucharest, Romania
Description

D&B David si Baias – societatea de avocatură afiliata PricewaterhouseCoopers în România, recrutează  avocaţi stagiari cu experienţă de 1-2 ani, pentru echipa de Litigii fiscale.

Candidaţii interesaţi de o dezvoltare profesională într-un climat multinaţional în care sunt cultivate excelenţa şi spiritul de echipă, sunt rugaţi să transmită CV-ul în atenţia doamnei Steriana Albu, la adresa de e-mail: office.mail@david-baias.ro până la data de 28.10.2017.

Benefits

D&B David si Baias, societatea de avocatură afiliată a PricewaterhouseCoopers în România (“D&B”), cea mai mare reţea internaţională de audit, consultanţă fiscală şi de afaceri, fiind integrată în reţeaua societăţilor de avocaţi corespondente PwC care cuprinde mai mult de 2.000 de avocaţi în 85 de jurisdicţii. D&B David şi Baias este concepută ca un parteneriat bazat pe o comunitate de valori între avocaţii ei, între aceştia şi clienţi şi între D&B şi PwC. Pe piața locală, D&B, împreună cu PwC, lucrează cu clienți din România și Republica Moldova prin intermediul rețelei de 5 birouri PwC din Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Constanţa şi Chișinău.


D&B este recunoscută și recomandată de cercetători internaționali independenți, cum ar fi Chambers & Partners, Legal 500 și IFLR 1000 ca fiind o firmă de avocatură de top în domenii precum Litigii fiscale si de drept administrativ, Concurență & Antitrust, Corporate, M & A.

Qualifications
Prefered Skills
Apply Now
© 2017 LegiTeam. All Rights Reserved.