Job Information
Avocat definitv | Consultanță / Litigii Gold
BULBOACĂ & Asociații Bucharest, Romania 17 Days Ago
Overview
Department:
Job Category: Lawyer
Sub Category:
Job Type: No Practice (N/A)
Job Salary Range: € - Not Yet Available Per Month
Job Shift: Shifts
Zipcode:
Posted: 04-09-2023
Requirements
Gender: Does Not Matter
Age: - Does Not Matter
Minimum Education: University
Degree Title:
Minimum Experience: 2 Year
Career Level: Experienced
Work Permit:
Required Travel:
Job Status
Job Status: Interviewing
No of Jobs: 0
Start Publishing: 04-09-2023
Stop Publishing: 04-10-2023
Share on Google+ Linkedid Twitter Share on facebook
Location
Bucharest, Romania
Description

Ești interesat(ă) de a face performanță într-unul dintre cele mai puternice branduri din avocatura românească? Cauți să acționezi în unele dintre cele mai sensibile și antrenante proiecte? Complexitatea și rafinamentul sunt elementele cheie ale activității de la Bulboacă & Asociații. Alătură-te uneia dintre cele ambițioase echipe din lumea avocaturii.

Dacă sunteți interesat de cele de mai sus, ne-ar plăcea să ne cunoaștem. Primind aplicația dvs.: CV, scrisoare de intenție și foaia matricolă  la adresa de mail: adela.cristea@bulboaca.com.

Toate aplicațiile vor fi tratate cu cea mai mare confidențialitate.
________________________________________

Înființată ca urmare a unui spin-off al biroului din București al unei firme Magic Circle, Bulboacă și Asociații are unul din cele mai puternice branduri de pe piața avocaturii din România, cu o mentalitate de tipul băncilor de investiții și cu experiență preponderentă în finanțări & restructurări, fuziuni & achiziții, insolvențe & litigii și dreptul muncii.
Bulboacă & Asociații este implicată în unele din cele mai sensibile și solicitante tranzacții sau spețe, adeseori foarte greu de realizat sau soluționat, unde stăruința, pasiunea și determinarea avocaților, alături de know-how-ul juridic și de business specific, joacă un rol absolut fundamental.

Firma oferă consultanță instituțiilor financiare, fondurilor, companiilor, structurilor lor de conducere sau acționarilor cu privire la situații esențialmente critice.

Abordarea noastră se reflectă și în modul nostru de organizare. Menținem un raport între numărul de avocați colaboratori și parteneri ai firmei semnificativ redus, prin comparație cu cel al altor firme de avocați.  Aceasta pentru a permite un grad deosebit de aplecare si concentrare  asupra tranzacțiilor sau spețelor care necesită experiență îndelungată și sofisticată a partenerilor noștri. Spre a asigura calitatea înaltă a actului de consultanță juridică, ne implicăm selectiv în tranzacții sau spețe, permițând, astfel si un sistem particular de recompensare a avocaților.

Benefits

În acest scop, oferim:
·         o adevărată dezvoltare profesională, cu spirit antreprenorial, într-o echipă de avocați și consultanți remarcabili, dedicați, cu experiență, recunoscuți ca atare;
·         compensare particulara, inclusiv bonus anual pentru performanță, cu componente de garantare;
·         zile libere suplimentare celor legale;
·         posibilitatea de a lucra frecvent in proiecte complexe, multidisciplinare;
·         o atmosferă de lucru prietenoasă;
·         o serie de beneficii suplimentare compensării financiare.

Qualifications

Ne dorim ca la noul coleg/noua colega al/a noastră să se regăsească:
·         minim 2 ani de experiență în consultanță; experiența în practica de Litigii și Insolvență constituie un avantaj;
·         calitatea de avocat definitiv, membru al Baroului Bucureşti;
·         cunoașterea solidă de drept civil român și de dreptul societăților comerciale;
·         cunoașterea foarte bună a limbii engleze (atât scris, cât și vorbit);
·         dorința să învețe, să construiască și să perfecționeze, cu pasiune, o carieră remarcabilă pe termen lung alături de noi, recompensată în consecință;
·         proactivitate, pasiune, curiozitate intelectuală, idei dincolo de standarde, pe care dorește să le aplice în cadrul unora dintre cele mai provocatoare proiecte din acest sector de practică;
·         echipa se poate baza pe el/ea.

Prefered Skills
Apply Now