Job Information
Avocați stagiari Gold
Stratulat Albulescu Attorneys at Law Bucharest, Romania 20 Days Ago
Overview
Department:
Job Category: Lawyer
Sub Category:
Job Type: No Practice (N/A)
Job Salary Range: € - - Not Yet Available Per Month
Job Shift: Shifts
Zipcode:
Posted: 29-09-2020
Requirements
Gender: Does Not Matter
Age: - Does Not Matter
Minimum Education: University
Degree Title:
Minimum Experience: Fresh
Career Level: Entry Level
Work Permit:
Required Travel:
Job Status
Job Status: Interviewing
No of Jobs: 0
Start Publishing: 29-09-2020
Stop Publishing: 29-10-2020
Share on Google+ Linkedid Twitter Share on facebook
Location
Bucharest, Romania
Description

Suntem o firmă reputată de avocatură din România cu o dinamică remarcabilă și un caracter puternic internațional.

Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre oportunitățile din cadrul firmei noastre, vom fi bucuroși să ne cunoaștem! Pentru mai multe informații, vă rugăm să o contactați pe Delia Bîjnea la numărul de telefon +40 746 99 98 97 sau pe adresa de e-mail DBijnea@saa.ro.

Benefits

În cadrul firmei noastre, veți avea numeroase oportunități pentru dezvoltarea rapidă, posibilitatea de a asista în cadrul unor tranzacții complexe, care implică organizații internaționale și locale importante precum și șansa de a face parte dintr-o echipă în componența căreia se regăsesc unii dintre cei mai experimentați avocați din industrie.

De asemenea, punem la dispoziția candidaților selectați un program de pregătire performant și variat. Candidații selectați vor avea ocazia să lucreze în cadrul unor proiecte și tranzacții provocatoare, vor avea contact direct cu clienții firmei ca parte a unei echipe dinamice și dedicate!

Stratulat Albulescu Attorneys at Law este o firmă de avocatură tânără și dinamică, ce furnizează consultanță juridică în toate sectoarele de business și în toate ariile de consultanță și litigii din România. Echipa Stratulat Albulescu este alcătuită din avocați lideri în ariile lor de practică. Firma lucrează îndeaproape cu societăți de avocatură de top din Europa și nu numai și are o experiență semnificativă în tranzactii transfrontaliere, oferind asistenta juridica in limbile engleza, franceza, italiana, romana si spaniola.

Pentru informații suplimentare cu privire la firma noastra de avocatură și serviciile oferite, vă rugăm să accesați site-ul nostru: www.saa.ro.

Qualifications

În prezent, recrutăm avocați stagiari care au promovat sesiunea de admitere 2020 pentru a se alătura echipei noastre. Candidații potriviti trebuie să aibă o atitudine proactivă, abilități excelente de comunicare și de cercetare și o abordare creativă în vederea identificării soluțiilor necesare și a rezolvării mandatelor încredințate.

Prefered Skills
Apply Now