Job Information
Avocați pentru biroul din Cluj Napoca Featured
Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA Cluj Napoca, Romania 174 Days Ago
Overview
Department:
Job Category: Lawyer
Sub Category:
Job Type: No Practice (N/A)
Job Salary Range: € - - Not Yet Available Per Month
Job Shift: Shifts
Zipcode:
Posted: 01-09-2019
Requirements
Gender: Does Not Matter
Age: - Does Not Matter
Minimum Education: University
Degree Title:
Minimum Experience:
Career Level:
Work Permit:
Required Travel:
Job Status
Job Status: Interviewing
No of Jobs: 0
Start Publishing: 01-09-2019
Stop Publishing: 01-10-2019
Share on Google+ Linkedid Twitter Share on facebook
Location
Cluj Napoca, Romania
Description

Dacă sunteţi avocat, aveţi cunoştinţe solide în domeniile: drept corporatist, drepturi reale, contracte civile şi administrative, experienţă în reprezentarea clienţilor în litigii comerciale şi cunoaşteţi limba engleză, vă invităm să vă alăturaţi echipei noastre!

NNDKP vă oferă un onorariu motivant și oportunitatea de dezvoltare profesională în Cluj-Napoca, într-un sediu modern, alături de o echipă tânară și entuziastă, care gestionează o paletă de proiecte din diverse industrii.

Candidaţii interesaţi sunt rugaţi să trimită CV-ul lor la adresa de e-mail: Ruxandra.Teodorescu@nndkp.ro. Toate aplicațiile vor fi tratate cu confidențialitate.

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România de aproape 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale. Cu birouri la Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara și Braşov, NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, precum privatizarea BCR, pentru o sumă record la vremea respectivă în Europa de Est sau privatizarea Romtelecom, o tranzacție ce a stimulat piața telecomunicațiilor din România.
 
Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociaţii profesionale la nivel internaţional – Lex Mundi, World Services Group – şi este membru fondator al South East Europe Legal Group (SEE Legal). NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziții în toate ariile de practică de către Chambers& Partners, Legal500 și IFLR1000.

Benefits
Qualifications
Prefered Skills
Apply Now