Job Information
Attorney at Law ̸ Corporate ̸ M&A Gold
BULBOACĂ & Asociații Bucharest, Romania 12 Days Ago
Overview
Department:
Job Category: Lawyer
Sub Category:
Job Type: Corporate & Commercial
Job Salary Range: € - Not Yet Available Per Month
Job Shift: Shifts
Zipcode:
Posted: 25-05-2023
Requirements
Gender: Does Not Matter
Age: - Does Not Matter
Minimum Education: University
Degree Title:
Minimum Experience: 3 Year
Career Level: Experienced
Work Permit:
Required Travel:
Job Status
Job Status: Interviewing
No of Jobs: 0
Start Publishing: 25-05-2023
Stop Publishing: 25-06-2023
Share on Google+ Linkedid Twitter Share on facebook
Location
Bucharest, Romania
Description

Ești interesat(ă) de siguranță în performanță?/ Cauți să acționezi în unele dintre cele mai sensibile și antrenante proiecte? Complexitatea si rafinamentul sunt elementele cheie ale activității de la Bulboacă & Asociații. Alătură-te uneia dintre cele ambițioase echipe din lumea avocaturii.

Dacă sunteți interesat, ne-ar plăcea să ne cunoaștem. primind aplicația dvs.: CV, scrisoare de intenție și foaia matricolă a notelor în limba engleză la adresa de mail adela.cristea@bulboaca.com.
Toate aplicațiile vor fi tratate cu cea mai mare confidențialitate.

Înființată ca urmare a unui spin-off al biroului din București al unei firme Magic Circle, Bulboacă și Asociații are unul din cele mai puternice branduri de pe piața avocaturii din România, cu o mentalitate de tipul băncilor de investiții și cu experiență preponderentă în finanțări & restructurări, fuziuni & achiziții, insolvențe & litigii și dreptul muncii.
Bulboacă & Asociații este implicată în unele din cele mai sensibile și solicitante tranzacții sau spețe, adeseori foarte greu de realizat sau soluționat, unde stăruința, pasiunea și determinarea avocaților, alături de know-how-ul juridic și de business specific, joacă un rol absolut fundamental.
Firma oferă consultanta instituțiilor financiare, fondurilor, companiilor, structurilor lor de conducere sau acționarilor cu privire la situații esențialmente critice.
Abordarea noastră se reflectă și în modul nostru de organizare. Menținem un raport între numărul de avocați colaboratori și parteneri ai firmei semnificativ redus, prin comparație cu cel al altor firme de avocați.  Aceasta pentru a permite un grad deosebit de aplecare si concentrare  asupra tranzacțiilor sau spețelor care necesită experiență îndelungată și sofisticată a partenerilor noștri. Spre a asigura calitatea înaltă a actului de consultanță juridică, ne implicăm selectiv în tranzacții sau spețe, permitand, astfel si un sistem particular de recompensare a avocatilor firmei. Lucrăm în echipe ce implică expertize din toate ariile de drept relevante. Sistemul nostru de selecție, promovare si recompensare este axat prioritar asupra avocaților talentați și cu o valență antreprenorială, ce ne ajută să dobândim rezultate deosebite pentru clienții noștri în spețele lor sensibile si critice.

Benefits

•    o adevărată dezvoltare profesională, antreprenorială, într-o echipă de avocați și consultanți remarcabili, dedicați, cu experiență, recunoscuți ca atare de directoarele juridice internaționale;
•    compensare competitivă, inclusiv bonus anual de performanță (garantat) și bonus suplimentar pentru performanță;
•    Pachet de zile libere, în completarea celor legale;
•    posibilitatea de a face parte dintr-o echipă multidisciplinară;
•    o atmosferă de lucru prietenoasă;
•    o serie de beneficii suplimentare compensarii financiare.

Qualifications
Prefered Skills

Ne dorim ca noul membru/ noua membră al/a echipei noastre să îndeplinească următoarele criterii:
•    minim 3 ani de experiență în domeniul Corporate/M&A. Experiența în Dreptul Muncii, Regulatory și Energie si resurse naturale ar constitui un avantaj;
•    a fost admis(ă) în Baroul Bucureşti;
•    are cunoștințe solide de drept civil român și dreptul societăților comerciale;
•    cunoaște bine limba engleză (atât scris, cât și vorbit);
•    este cu adevărat dornic(ă) să învețe, să construiască și să perfecționeze cu pasiune o carieră remarcabilă pe termen lung alături de noi, recompensată în consecință;
•    Este proactiv(ă), are idei dincolo de standarde, pe care dorește să le aplice în cadrul unora dintre cele mai provocatoare proiecte din acest sector de practică;
•    Este jucător/ jucătoare de echipă.

Apply Now